zondag 30 januari 2011

Publieksprijs update

Tussenstand publieksprijs. Hieronder de top 3 van 30 januari:


Tussenstand 30-1-2011:

IFFR Uitloop

Altijd leuk om reacties van filmfestivalbezoekers te lezen. Dat kan bij het onderdeel "De Uitloop", op de website van het IFFR.

Update FilmFestival Rotterdam 2011

Het IFFR 2011 is nu een dag of 4 op weg, tijd voor een update.

Inmiddels gezien:
China, Italiƫ, Duitsland. Mooi afwisselend. En allemaal te pruimen :-) Nog geen topper met 5 sterren, dat niet, maar zeker goede films te noemen. Bij Reign of Assassins rammelt het verhaal iets, Unter Dir die Stadt heeft een vreemd einde, La Nostra Vita is wellicht wat statisch. Het Italiaanse drama geeft wel genoeg stof tot nadenken, dat verdient een compliment. En omdat het niet een 'feelgood' film is zal het lastig blijven om een grote doelgroep aan te spreken... Italiƫ als bouwplaats, of misschien als bouwval? Mooie symboliek.

zondag 16 januari 2011

Filmfestival Rotterdam staat weer voor de deur

Op 26 januari gaat IFFR 2011 van start. De IFFR-website wordt nu al weer flink bijgewerkt. Even zien wat er zoal te lezen is...

Films die strijden om de Tiger Awards 2011 geselecteerd
Er zijn ook dit jaar weer drie Tiger Awards te winnen. Veertien films doen mee aan de Tiger Awards Competitie (eerste of tweede speelfilms van regisseurs kunnen meedoen).

Wasted Youth opent IFFR
De openingsfilm is bekend: de Griekse film Wasted Youth. Deze film doet ook mee aan de Tiger Awards Competitie. Vooruitblik op het programma van 2011
Een overzicht van de programma-onderdelen. IFFR 2011 ook te volgen op Facebook
Zit je op Facebook en wil je daar op de hoogte blijven van het IFFR 2011. Ga dan naar: Trailer IFFR 2011 op YouTube
De nieuwe trailer is sinds 6 december 2010 te zien op YouTube.